woensdag 29 oktober 2008

He's the guy!

Vandaag niet zoveel meegemaakt, iedereen blijft lachen en wil een praatje maken, sommige zijn zelfs te vriendelijk !!! Ook van alle beesten op de kamers: van kikkers tot kakkerlakken, ja zelfs in ons hotel!!!!

Kura is wel terug een ganse dag bij ons mogen vertoeven in het zwembad, het is tenslotte ook haar vakantie! In de namiddag zijn we naar een apenbos in Kololi geweest, de beesten komen uit je hand eten en kruipen in je nek al stinken ... het is ne keer iets anders.

Onzen taxichauffeur Dizzy met de groene taxi, by the way met een echte oerdegelijke Mercedes, had vandaag weer het voorrecht om met ons de dag te spenderen ... maar toch terug moeten onderhandelen voor de prijs. Verder waren we content want je moet toch iemand kunnen vertrouwen om door de sloppenwijken te rijden .... he's the guy.
Eenmaal de weg op en eenmaal buiten je hotel is het echt armoede troef, een ware kakafonie van alles en nog wat, en overal geiten op de weg -lelijke beesten, niet te doen- alla "Keizer Kusco", en koeien die gewoon doodleuk de weg overlopen, iedereen aan de kant, no problem in The Gambia!!!! Alles in een zeer traag tempo, zonder verkeersregels, een chaos maar in slow motion.

Het leukste nieuws van de dag: daarjuist is gans het konvooi onder politiebegeleiding ons hotel gepasseerd !!!! Echt een raar gevoel, ik heb ze zien passeren met grote sirenes, indrukwekkend, echt tof Cool, had er graag in de auto gezeten, er bijgeweest !!!!! Had ook graag aan iedereen ne knuffel gegeven, maar ze konden niet stoppen doordat de politie hen begeleide,...spijtig , maar allé, ze hebben het gehaald, ze zijn in 'The gambia'. Ongelooflijk wat ze verwezenlijkt hebben, hoedje af en veel respect !!!

Morgen komen ze mij halen om naar het feest te gaan van de challenge, georganiseerd door the Jammeh Foundation denk ik. Het zal een kleurrijke en feestelijke dag worden, en zeer zeker een blij weerzien! Er zullen traantjes vloeien!!!

Morgen een uitgebreid verslag , allé, het is te zien wanneer het feest gedaan is, .......we gaan er enen op drinken he jongens, santeeeeeeeeeeeeeeee!!!! groetjes van welpje en de Desert Lions

Geen opmerkingen: